•  01 - Fraue
  •  02 - Anuschka
  •  03 - Heim
  •  04 - Ich kumm
  •  05 - Nimm mich mit
  •  06 - I Wiinsch dir nur's allerbest

Type de support : CD
Catégorie(s) : Rock
Année de production : 2006
Informations :

Fisherman's Fall sin e Musikgruppe usem Kaiserstuehl wo alemannischi Liedli schriibe un vertone duet.

Ihri Musik isch e Mischig us lockere un luschtige Hymne wi Liebe vergeht, Hektar besteht un flotti Rockmusik.

Gschicht
Ihre erste Uftritt hen d Fisherman's Fall im Johr 1992 gha. Im Johr 2003 het d' Gruppe de 1. Platz bim Gerhard Jung-Wettbewerb für jungi Mundart vo dr Stadt Zell im Wiesedal belegt un 2006 hän si dr 1. Platz gmacht bim Wettbewerb 'Badenwürttemberg musiziert' wu ibar 70 Gruppä üs´m ganzä Ländli mitgmacht hän.

Bsetzig
De Ralf Busch (Gsang, Akkordeon un Drehleier) un de Ralf Ziser (Giddarre un Mandolin) hen 1992 usere 'Bierlaune' - wi si sälber sage - selli Musikgruppe gründet. Beidi hen zue sellere Zyt eigentlich no gar chei Instrument spiele chönne. Scho e Johr spöter sin si scho uff verschiedene regionale Freiluft-Konzärt gsi un hen viel Spass un Erfolg gha.
Am Aafang hen si no änglischi Lieder grschriebe un au uf CD usebrocht, abr noch de zweite Schiibe hen si sich denn uf 's Alemannisch besunne. Sither sin fascht alli neue Lieder uf kaiserstiählerischs Alemannisch. Au bi ihre Uftritt wird numme Alemannisch gschwätzt was bim Publikum guet aakunnt.

Ralf Busch: Gsang, Akkordeon, Drehleier
Ralf Ziser: Giddarre, Mandolin
Arne Busch: Schlagzüg
Dietmar Zende: Bass
Wolfgang Bitsch: Giddarre

Diskographi
1995 - and we danced on the tables...
1996 - talent pool
1998 - lebenslänglich frey
1999 - Liebe vergeht - Hektar besteht
2002 - Schorli
2003 - Drey Schorli
2004 - Special Edition (Best of I.)
2005 - Alemannisches Liädrbuäch (1)
2006 - Heim



Prix : 15.00 €

Articles du même artiste :


Heim (2006)


Alemannisches Liädrbuach (2005)